Home » Artikler

Canal Street 2009

24.07.2009

Artistfoto tok seg turen til Arendal på fredag og fikk med seg konsertene med Jonas Alaska, Katzenjammer, CC Cowboys og Joss Stone.
 Sistnevnte må anses for å være et scoop, og som ventet ble de 3500 billettene fort revet vekk på Sam Eydes plass denne fredagskvelden.CC Cowboys

Av andre høydepunkt, må vi nevne kvartetten Katzenjammer som hadde en utstråling og spilleglede vi sjelden har sett. De dro stemningen til topps med spennende sanger, høyt tempo og mange instrumenter som alle jentene byttet på å spille på.


Joss Stone

CC Cowboys` kjente og kjære låter fikk publikum til nærmest å gå amok, og jeg registrerte at bandet nesten ikke ville gå av scenen ettersom folk skrek: mer, mer. De kjørte et langt ekstranummer, men måtte vike plass for Joss Stone til slutt.

22 åringen, som har vunnet en Grammy samt flere andre priser, og solgt over 10 millioner plater, entret scenen til en fullstappet arena. Tror jeg telte 9 musikere, og totalt så ble dette en utrolig fin konsert i noe roligere tempo. Når kjente og kjære hitlåter strømmet ut over Eydes plass, varmet det et feststemt publikum, og vi sitter igjen med et bra inntrykk av kvelden.


Jonas Alaska

Vi gleder oss også til å se mer fra den unge og talentfulle Jonas Alaska senere. Dyktig musiker som vi er sikker på kommer til å nå langt med musikken sin.


 Røde Kors er viktig personell under festivaler.

Katzenjammer har du mulighet til å se på neste helgs Ravnerockfestival i Kristiansand. Anbefales.

See all pictures here